Andreassen signerer
05.03.2017

Cesilie Andreassen har skrevet under på en toårskontrakt med Trondheims-Ørn.

Cecilie Andreassen kommer fra Medkila, hvor hun i løpet av de fem siste sesongene har spilt imponerende 80 kamper. Nå er hun klar for nye utfordringer, og har undertegnet en kontrakt med Trondheims-Ørn ut 2018-sesongen.

- Det føles bra så langt. Jeg har kost meg og har blitt godt tatt imot av klubben. Det er morsomt med noe nytt og nye utfordringer, sier den tidligere Medkila-kapteinen til Ørn.no.

- Hvilket forhold har du til klubben fra før?

- Klubben har en god historie og det er mye man kan følge opp der. Jeg har spilt mot dem mange ganger, og det har vært flere kriger hvor vi både har tapt og vunnet kamper. Jeg har fått et godt inntrykk etter at jeg har spilt mot dem.

Erstatter Reiten

Da Guro Reiten forlot Ørn til fordel for Lillestrøm etter fjorårssesongen, plukket trenerteamet tidlig ut Svolvær-talentet som en mulig erstatter. Sportslig leder, Glenn Munkvold, er derfor strålende fornøyd med at Andreassen nå er klar for Trondheims-Ørn.

Foto: Jørgen Ryggvik Karlsen

- Cesilie er den spilleren vi hadde øverst på ønskelista da Guro Reiten valgte å forlate oss etter forrige sesong. Til tross for sin unge alder har hun både referanser fra Toppserien og ferdigheter som helt klart vil være med å løfte nivået på spillergruppa, sier Munkvold, før han legger til:

- Vi gleder oss veldig til å se Cesilie i aksjon og er sterke i troen på at hun vil bli en viktig svært viktig bidragsyter for oss fremover.

Assistenttrener Ole Jørgen Skjervø deler oppfatningen til Munkvold og mener 20-åringen har mye å tilføre klubben.

- Cesilie er en spiller vi har fulgt i flere år og som har bra med erfaring fra toppfotballen. Hun er en veldig god spiller, og er venstrefotet – noe som er en sjelden vare i Toppserien. Når hun får trent med oss over tid vil hun bli en stor tilvekst for oss, forteller Skjervø.

Selv vil Andreassen trekke frem pasnings- og kombinasjonsspillet som sine fremste styrker, og håper å kunne bidra mye i den kommende sesongen som starter om en drøy måned.

- Jeg er glad i å småspille og å ha ballen, i tillegg til å slå gode pasninger og komme på ulike kombinasjoner, og synes det er gøy å spille på et spillende lag som har ballen. For min egen del har jeg lyst til å spille mest mulig og være en av de som bidrar, og å trene godt for å bli best mulig, avslutter Andreassen.

 

Vi er storfornøyde med nysigneringen, og ønsker Cesilie lykke til i Trondheims-Ørn!

 

Jørgen Ryggvik Karlsen