Ørn tilbake til Lade i 2017
20.03.2017

Trondheims-Ørn skal fra og med årets sesong spille sine hjemmekamper i Toppserien på Ørn Arena på Lade.

Søndag kveld kom beskjeden fra offisielt hold: Trondheims-Ørn får spille sesongen 2017 på Lade. Etter en flere år lang nomadetilværelse med hjemmebane på Lerkendal, Dalgård og Ranheim, får Ørns A-lag omsider spille hjemmekampene sine på eget gress.

- Vi gleder oss til endelig få spille kamper på Lade, forteller midtbanespiller Andrea Haugstøyl. - Vi skal gjøre alt vi kan for å gjøre Ørn Arena til en bane det er tøft å besøke.

Området rundt banen vil være preget av byggevirksomhet i sesongen 2017, men takket være gode samtaler med kommunen og NFF, har Ørn-ledelsen lykkes i å legge en plan for vellykket gjennomføring av kamper allerede i år.

- Endelig hjemme på egen arena! Hovedtrener Thomas Dahle er veldig entusiastisk, og fortsetter - Dette gir et fantastisk løft for hele klubben, og kanskje spesielt for de som har jobbet for dette i lang tid. - Nå kan vi endelig begynne å bygge klubbidentitet, slik at alle vet hvor vi er uansett trening eller kamp. Det å få spille hjemme betyr veldig mye spillere, støtteapparat, ledere, våre trofaste sponsorer og samarbeidsklubbene våre. Det blir kanskje litt provisorisk før det kombinerte klubbhuset og tribunebygget er klart, men vi gleder oss enormt til seriestart, avslutter Dahle.