Klare for La Manga
21.03.2017

Denne uken er det klart for den årlige La Manga-turen. 

Tidligere i dag rettet Trondheims-Ørn snuten mot Spania og La Manga hvor en ukes treningsopphold venter, og hovedtrener Thomas Dahle ser frem mot en uke i sydlige breddegrader.

- La Manga er gulroten vår om vinteren. Vi har vært heldige med gode treningsforhold på Lade i løpet av vintersesongen, men det er noe annet på La Manga. Det er den uken vi i Trondheims-Ørn kan føle oss profesjonelle, da er det ikke noe skole eller jobb, kun fotball. Det er veldig nyttig og en motivasjonsboost for å holde på med dette, forklarer hovedtreneren og får støtte fra kaptein Marit Clausen.

- Det er å få en god treningssamling slik at vi får samlet oss før seriestart, sier hun.

- Hva får man ut av en slik treningsuke?

- Vi er mye sammen, slik at samholdet blir godt, noe som er viktig slik at vi får sveiset sammen gjengen før seriestart ettersom det er et ganske nytt lag.

To treningskamper
Trenerteamet har lagt opp til to daglige treningsøkter med god intensitet. Samtlige trenere og to fysioterapeuter vil være til stede, noe som legger til rette for gode treningsforhold. I løpet av treningsoppholdet venter også to treningskamper mot Toppserie-mostand i Arna-Bjørnar og Sandviken, motstandere som vil gi laget gode indikasjoner på hvor man står en måned før seriestarten 17. april hjemme mot Kolbotn.

Hele A-troppen var med da laget reiste tirsdag formiddag, i tillegg til Silje Franzén som har hospitert med A-laget i vinter og imponert trenerteamet nok til å få La-Manga-billett.

- Silje har hospitert med A-laget i hele vinter, og gjort sakene sine så bra at når muligheten nå kom så tar vi henne med, skryter Dahle av hospitanten.

 

Disse 21 spillerne reiser til La Manga:

Kristine Nøstmo
Jenny Østerås
Birthe Christiansen

Svanhild Sand
Tina Fremo  
Marit Clausen
Silje Franzén  
Sarah Suphellen
Mali Lilleås Næss

Ingrid Engen
Cesilie Andreassen
Andrea Haugstøyl
Maria Olsvik 
Rakel Engesvik
Hannah Bacon

Elen Sagmo Melhus
Oda Fugelsnes  
Tanja Myrseth
Kristin Jørgensen
Anya de Courcy  
Rikke Storrø 

Jørgen Ryggvik Karlsen