Reisebrev fra La Manga
23.03.2017

Leilighet 1 kommer her med en liten oppdatering på vår første dag her nede i varmere strøk.

Hola, Ørnfamily!

The Eagles have landed in Spain etter en lang men vellykket reise. Ingen bagasje mistet, og humøret var upåklagelig (selv om enkelte ikke hadde smurt niste, og måtte bruke litt for mye penger på mat). Det oppstod likevel et lite problem da vi ankom hotellet: Birthe manglet en seng! Silje og Jenny gikk straks på saken, dette mysteriet/problemet måtte løses. Birthe var trøtt etter en lang reisedag, men hadde ingen plass å sove. Silje ringte resepsjonen og fikk en spansk leksjon av den strenge, men dog hyggelige, damen i resepsjonen.

Onsdag våknet vi til et fint vær og fikk en god start på dagen med en rolig økt på formiddagen, med litt lek som oppvarming for å få de seige, men spreke, kroppene våre i gang. I følge Birthe må dette reisebrevet være kort, men hun hadde et lite uhell i trappa i går.. så vi er ikke helt sikre på om hun er helt i sin rette mentale tilstand. Men no worries, ingen fysisk skade skjedd.

Mellom slagene har vi blant annet utnyttet det fine været, for å få litt farge på det ellers bleke hudlaget (hvis vi ser bort i fra lagets two sisters, Anya og Silje). Vi har også prøvd oss på å være litt husmødre, men kan ikke si at det finnes husmorsevner blant oss. For etter en tretimers vask av de fine, spenstige og rosa t-skjortene våre, som forresten har blitt en favoritt hos Anya, endte vi opp med klatretur i buskene (for spørsmål, pm). Under soling var vi rutinerte og smurte oss inn med solkrem, men vi kan ikke si det samme om Ole og Ole som måtte ta en tur innom til vår koselige leilighet for å få låne litt. Næss har heldigvis tatt lærdom fra i fjor, da hans røde nese var et populært emne her på La Manga. Men vi anbefaler en sterkere faktor enn 20. Vi håper dere hadde en fin (jogge)tur opp til kanonene, og at nesen fortsatt er i god behold.


Gårsdagens andre økt ble en tålmodighetsprøve for oss unge og rastløse, men vi fikk en god gjennomgang av offensiv og defensiv samhandling, som vi kan ta med oss videre i uka. 

Et annet tema denne dagen er bilkjøring. For det første så har vårt rom, med 7(!!!) personer i en 6-manns leilighet, fått en liten fireseters rød Fiat(?). For det andre, så har Silje, Sarah og Anya hatt en liten nær-døden-opplevelse. Vi trodde alle hadde erfaring bak rattet, men det viste at Rikke Storrø fikk skjelven da hun så at hun skulle kjøre automat. Vi skulle en liten tur på butikken, og Anya kom med lovord om hvor høyt hun satte pris på livet og alle som var tilstede under den traumatiske turen. Vi kom heldigvis levende igjennom det.

Ellers er ting som det pleier å være, Ingrid, Rakel og Anya fraskriver seg alt ansvar og er mer opptatt av plage Ingrid ved å kjøre en wet willy (stikke en våt finger i øret). I skrivende stund gikk Engen ut av rommet i rasende gange da hun fikk høre dette. Nå blir det vanskelig å få kontakt med henne og dere er vel spente på videre oppdatering om denne saken. Alt i alt har dagen vært fabelaktig, med gode økter og godt humør innad i gruppa!

 

 

Peace out fra den yngre garde

Silje, Birthe, Jenny, Ingrid, Anya, Rakel og Sarah