Reisebrev II fra La Manga
24.03.2017

Det er nå tid for reisebrev fra leilighet 691 på La Manga.

Vi har nå hatt to dager til siden dere sist hørte fra oss. Torsdag startet som vanlig med frokost. Som alle andre måltid er hovedfokus på to stykk Dahle Jr. I tillegg er jentene mer fornøyd med maten enn tidligere, da eggerøra er i fast form og baconet er stekt.

Til trening har vi fått utlevert en snerten liten, turkis Fiat Panda. Dette er ikke alle i leiligheten helt fornøyd med, da den verken har radio eller aux. Løsningsorienterte som vi er, så har vi Svan i baksetet som synger. Det blir derfor alltid god stemning i bilen på vei til trening. Den første økta var ei morsom økt med flere konkurranser mellom ”young” og ”old”, der selvfølgelig ”old” gikk seirende ut. Den andre økta var ei mer kampforberedende økt, der hovedfokus var på hvordan slå Sandviken på fredag.  Ellers gikk dagen med på å lære Hannah norsk. I løpet av dagen lærte hun å telle til 10 og å si ”joggesko”. 

 

Fredag var ”match dag”. Det var derfor frokost noe tidligere for å rekke to måltider før kampen klokken 1. Det har hittil vært overskyet og kaldt her på La Manga så de yngste er noe bekymret for fargen. Oda derimot er strålende fornøyd med kampværet. Kampen endte 1-1 etter jevnspilt kamp der vi har et sjansemessig overtak. I morgen venter forhåpentligvis bedre vær og solbrente fjes. 

I skrivende stund står Cesilie og steker lapper på kjøkkenet. Det blir lapper med Nutella til kveldsmat.

 

Hilsen El quattro fantastico 
Svan, Cesilie, Mali og Maria