Reisebrev III fra La Manga
27.03.2017

Da var turen kommet til ”gamlehjemmet” på La Manga for å poste et lite reisebrev om livets late dager.

Hola la famila de Trondheims-Ørn!

Selv om det er sol og norsk sommer i lufta, trenes det hardt om dagen. Lørdag var dagen etter kamp, og vi startet med ei rolig restitusjonsøkt. Vi ble med det et offer for Ole Jodd og Oles interne konkurranse om å oppnå flest mulig skritt i løpet av dagen. Ole dro oss med på ei rundløype oppi Resortens skjulte kratt. Vel hjemme på hotellet fulgte Sol opp med styrkeprogram i gymmen.

Vi må tydeligvis ha gjort mye rett i gårsdagens kamp, for trenerteamet ga oss fri resten av dagen. Denne tiden ble leiebilene våre benyttet til diverse utflukter til shoppingsentre, ”Stripa”, San Javier, ”Kanonene” og andre idylliske perler. At været viste seg fra sin beste side la heller ingen demper på humøret i spillergruppa.

Hos gamlisene i strandbyen San Javier slo vi i hjel tiden med soling og vandring langs strandpromenaden. Temperaturen i sjøen var ikke avskrekkende, men vi avsto fra dukkerten denne gangen. I tillegg var vi så heldige at far til Hitra hadde sendt med lommepenger øremerket lunsj til hele leiliheten. Topp stemning og takk for maten, Terje! <3<3

Vel hjemme på hotellet ved middagstid ble det tid til en runde med Settlers of Catan, et strategispill som spilles flittig i leiliheten. Denne kvelden gikk seieren til Elen og Hitra.

Søndag morgen ble brutal! Ikke bare var det frokost kl 08.30, men det var denne natten klokken ble stilt til sommertid. En time før vanlig tid, møtte det opp trøtte tryner i matsalen. Men litt energi i form av spansk havregrøt og eggerøre var det som trengs for at vi var klare for økt. På en knalltøff økt med 1v1, 2v2 og 4v4 sprudlet vi av spillerglede.

Etter lunsj ble det også tid til en liten time i sola før det ble videomøte og ettermiddagsøkt. Nå er vi klare for å slå Arna-Bjørnar i morgendagens kveldskamp. Kampstart er kl 18.00, så før den tid skal vi lade opp med ei kampforberedende økt, mye mat og drikke.

Over og ut fra
Rikke, Oda, Tanja, Hitra, Marit & Tina.