- Bra vi slipper å spille på en byggeplass
29.03.2018

Når Stabæk kommer til Trondheim for å kjempe om tre poeng i andre serierunde i Toppserien, spilles kampen ikke kampen på Ørn Arena, men på Utleira Kunstgress.

- Det blir bra å spille på Utleira så vi slipper å spille på byggeplassen på Lade, sier Julie Adserø og sikter til opprustingen av Ørn Arena og skryter samtidig av anlegget til bydelsklubben.

- De har et veldig fint anlegg med gode garderober og fin bane, så det blir veldig bra, fortsetter 27-åringen.

Årsaken til at kampen spilles på Utleria er fordi Ørn Arena ikke tilfredsstiller Norges Fotballforbund sine standarder og krav. Derfor vil Utleira Kunstgress fungere som hjemmebane frem til sommeren.

- Vi er vant til å spille litt rundt, for vi har gjort det noen sesonger nå som Ørn ikke har hatt noen hjemmebane, så det går fint å spille på Utleira, sier midtstopper Sarah Suphellen vel vitende om at de har reist rundt og spilt hjemmekamper både på Lerkendal, Ranheim, Dalgård og Ørn Arena de siste sesongene.

Etterlyser mer variasjon
Forrige helg ble Toppserien sparket i gang, og for Ørn sin del endte det med 2-1 tap mot Grand Bodø. Derfor blir det viktig å slå tilbake med seier i helgen, og Adserø mener de må klare å variere spillet i mye større grad sammenlignet med hvordan de fremsto i Bodø.

- Vi slo for mange lange baller rett fram, vi må bruke midtbanespillerne bedre. For der har vi flere kreative spillere som vi spilte over, sier hun og understreker viktigheten av poeng mot Stabæk.

- Det blir veldig viktig å få poeng i helgen ettersom det kommer en landslagspause etter denne serierunden, så det betyr mye for treningsperioden som kommer.

Revansjelystne  
Hun får støtte fra Suphellen som forteller at hun har vært revansjelysten helt siden sluttsignalet gikk forrige helg.

- Vi må få til en bedre prestasjon enn forrige helg, og vi håper selvfølgelig på seier. For vi er veldig revansjelystne etter tapet mot Grand. Dessuten blir viktig å få en god start på sesongen og sikre noen poeng i helgen, avslutter hun.

- Jørgen Ryggvik Karlsen