Hovedtrener Thomas Dahle trekker seg
14.08.2018

Etter en tung sesong i Toppserien har hovedtrener Thomas Dahle valgt å fratre som hovedtrener i Trondheims-Ørn.

Med åtte kamper igjen av årets serie sier han at det viktigste nå er å sette klubben først.

– Jeg erkjenner at laget ikke får ut i kamp det vi jobber med hver dag på treningsfeltet. Vi savner den nødvendige energien for å snu resultatene vår vei og det er min oppgave å sørge for at den er tilstede. Når vi ikke lykkes til tross for det gode arbeidet vi legger ned sammen på trening, er det naturlig at jeg tar ansvar og trer til side, sier Dahle.

– Jeg ønsker å takke både spillere og medtrenere for samarbeidet i snart to år. Trondheims-Ørn har en flott spillergruppe med mye spennende talent som fortjener bedre resultater enn vi har fått til denne sesongen.

Ros for innsatsen
– Vi har stor respekt for den avgjørelsen Thomas har tatt og ønsker å takke for innsatsen han har lagt ned for klubben. Motgangen i år kom uventet på oss alle og Thomas skal ha ros for å ha jobbet iherdig med å snu den dårlige trenden. Når dette ikke har lykkes, ser vi at begge parter er tjent med å slippe til nye krefter.

– Vi jobber med å etablere en midlertidig trenerløsning. Vi har viktige kamper både i serie og cup rett rundt hjørnet og ønsker å ha en løsning på plass i god tid før neste avspark, sier Slettestøl.

Kontaktperson:
Styreleder Ragnar Slettestøl
Tlf: 926 46 576