Cupgrossisten Ørn vil ha mer
21.08.2018

Årets gulljakt fortsetter hjemme mot Sandviken!

«Et svev over Dovre – Ørn er på jakt – pokalen tar vi med oss…» lød det i 2014. Det var sist Trondheims-Ørn var i cupfinalen. Nå er årets Norgesmesterskap kommet til kvartfinalen og på motsatt side av banen venter Sandviken.

Et lag som på tabellen innehar en respektabel tredjeplass. Men som måtte slite for poengene mot Røa på lørdag, og som ikke hadde vunnet på de siste fire kampene før det. Muligheten for å sende bergensere tomhendt hjem lever i beste velgående – tirsdag ettermiddag blir det cupdrama med Ørn i hovedrollen!

Fremdeles mestvinnende
I cupen er Trondheims-Ørn fortsatt mestvinnende med åtte gullpokaler, og med 15 finaleopptredener totalt kan vi stolt kalle oss Norges beste cuplag gjennom tidene. Den arven lever videre, og for Kristine Nøstmo, Mali Næss, Tina Fremo, Elen Melhus og Maria Olsvik hadde lite smakt bedre enn å få oppleve en ny cupfinale. Disse fem er de som er igjen av laget som spilte finalen i 2014 og vet hva som gjelder.

– Det å spille cupfinale er ubeskrivelig, er første reaksjon fra keeper Nøstmo. – Det er det største vi kan oppleve som fotballspillere i Norge.

Dette betyr noe ekstra
– Rammene rundt finalen, stemningen i og rundt klubben og følelsen av at dette betyr noe ekstra – for alle i klubben – gir minner for livet, sier en entusiastisk Tina Fremo. – Det er også den eneste pokalen vi kan vinne i år slik serien har utviklet seg. En cupfinale hadde vært stort å få oppleve igjen!

– Slike kamper får fram det beste i hver enkelt av oss, sier en optimistisk venstreback Mali Næss.  – Vi kommer ikke til å holde igjen på noe som helst på tirsdag. Vi skal gi alt og det skal Sandviken få merke.

Nye ansikter – samme ambisjoner
Siden 2014 er det mange endringer i Ørn-troppen. Nye ansikter har kommet til, og de tre målscorerne fra lørdagens seriekamp mot Kolbotn – Svanhild Sand, Emilie Bragstad og nykommeren Sara Kanutte Fornes – har skumle planer om å opprettholde scoringsformen mot Sandviken.
Det er bare å minne om kampstart: Tirsdag 21.8 kl 18:00 på Utleira stadion. Kom og opplev cupfeber og finalelystne Ørn-spillere kjempe om semifinaleplass!

– Torgrim Olsen