4 Ørner på J19 landslaget!

Andrea Broholm, Emilie Joramo, Marita Olsen og Sara Kanutte Fornes er tatt ut på J19 landslaget!

Sist oppdatert: 29. okt 2019 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Ved nok et uttak har Trondheims-Ørn fått med 4 spillere på J19 landslaget.

Andrea Broholm, Marita Olsen, Sara Fornes og Emilie Joramo skal representere Norges J19 landslag. De skal møte England og Nederland, henholdsvis 8. og 10. november i privatlandskamper. Det er svært gledelig for spillerne det gjelder – og nok en fjær i hatten for utviklingsarbeidet i Ørn som holder høyt nivå – og som produserer landslagsspillere år etter år.

Andrea Sivertsen Broholm , Foto: Astrid M. Nordhaug
Emilie Jorame , Foto: Astrid M. Nordhaug
Marita Olsen , Foto: Astrid M. Nordhaug
Sara Kanutte Fornes , Foto: Astrid M. Nordhaug

Med tanke på at vi har to klare kandidater i Emilie Bragstad og Laura Gashi – som ikke ble tatt ut siden begge er skadet – så lover det godt for fremtiden. Totalt i 2019 har hele 8 Ørn-spillere vært med J19 landslaget: ved siden av de 4 som her er tatt ut – har også Emilie Bragstad, Laura Gashi – samt Elin Sørum og Malin Sunde vært på oppdrag for Norges J19 landslag. De to sistnevnte er fra neste år for gamle til å representere J19. Dagens J19 stall er preget av de som representerte J17 landslaget tidligere i år. For Sunde og Sørum er U23 neste trinn på veien mot A-landslaget.

Det fokuseres nå på å sette neste års J19 stall for landslagstrener Alexander Straus. Laget skal spille kvalifisering våren 2020 – med mål om å delta i mesterskapet som går i Georgia sommeren 2020.

Der har Ørn store muligheter til å få med flere spillere, dersom laget skulle kvalifisere seg. Det er en ære å spille for landet sitt, og vi krysser fingre for at så mange av våre får mulighet til å få med seg et mesterskap neste sommer.

Les mer om hele uttaket her:

https://www.fotball.no/landslag/norge-jenter-19/2019/j19-tropp-til-privatlandskamper/