Coop Prix Jentedagen med Trondheims-Ørn

100 jenter fikk en drømmedag med Ørn!

Sist oppdatert: 04. jun 2019 Skrevet av: trondheimsorn

 

Tilsammen 100 påmeldte jenter fikk mandag ettermiddag møte sine idoler i Trondheims-Ørn på Koteng Arena. Med spillere og trenere fra både A- og U-lag ble Coop Prix Jentedagen en suksess for jentene som representerte klubbene Trygg/Lade, Malvik, Melhus, Flatås og Strindheim. Jentedagen er et samarbeidsprosjekt mellom Coop Prix, Toppfotball kvinner og alle klubbene i Toppserien i Norge. Og mandag var det Trondheims-Ørn sin tur til å arrangere.

(Ørns hjemmebane inndelt i 8 seksjoner med ivrige deltagere og flinke instruktører)

Jenter i alderen 10-12 år møtte forventningsfulle opp kl 1800 og Ørns hjemmebane var delt opp i 8 deler, og 28 spillere fra A- og U-lag sto klare til å ta i mot de håpefulle. En 90 minutters treningsøkt var godt forberedt – og spillerne fra Ørn bidro og motiverte til innsats gjennom hele økta.

(Skuddteknikk, pasninger, og småspill satt i system på Koteng Arena på mandag)

Det ble utdelt effekter fra Coop Prix, ferdigheter ble finpusset, idoler ble hyllet og været viste seg fra sin aller beste side. Alt i alt en strålende dag med fotball, der de påmeldte jentene fikk prøve seg på noen nye øvelser, kjenne på hjemmebanen til en Toppserieklubb, og ikke minst komme nærmere forbildene i Trondheims-Ørn. Håpet er at slike tiltak bidrar til å øke interessen for fotball og Toppserien generelt, stimulere til enda mer fotballaktivitet – og få enda flere jenter på kamp. Etter å ha møtt spillerne kan det bli en ekstra motivasjon for å komme på Koteng Arena og se Trondheims-Ørn i Toppserien live. Håp og gnist er forhåpentligvis tent – så ønsker vi å se så mange som mulig av disse jentene på kamp når Trondheims-Ørn starter høstsesongen i slutten av juli.

(Idoler var på plass, det inkluderte møte med Emilie Lein. Med over 2 millioner følgere på Tik Tok (bildet til venstre) var nok spilleren på Ørns rekruttlag den mest kjente personen på matta)

(Flatås J10)                                                             (Malvik J10)

(Malvik J11)                                                            (Melhus J11)

(Strindheim J11)                                                     (Trygg/Lade J11)

(Trygg/Lade J12)