Cup er cup! J19-laget også videre – her er veien videre i NM for begge lag!

Sist oppdatert: 04. jun 2019 Skrevet av: trondheimsorn

 

NM i fotball – eller cupen som vi helst liker å kalle det – er en viktig turnering for Trondheims-Ørn. Vi er klubben med flest titler og flest finaler – det ønsker vi å vedlikeholde i 2019. I år som i alle foregående årene – ønsker de gule og blå ørnene å komme lengst mulig – og helst hele veien inn til en finale med begge lag som er med: A-laget og J19-laget.

Så langt går det bra: A-laget kom inn i cupens 2. runde og lekte seg borte mot Herd 15. mai, og stoppet ikke før det sto 0-7 på måltavla. Klasseforskjell og et flott resultat som vi tar med oss inn i en lang sommerferie.

Neste hinder på veien er da 3. runde – der vi møter Fløya som er et topplag i 1. divisjon, hjemme på Koteng Arena – onsdag 31. juli kl 1800.

J19-laget har også startet overbevisende! De reiste til Tromsø og møtte Fløya (som A-laget møter i neste runde…) og herjet med nordlendingene til det sto 0-4 på Kristi Himmelfarts dag. Lite hjelp fra høyere makter på en helligdag for Fløya – de er ute – Ørn er videre! I år er målet å komme et hakk videre kontra i fjor – der det var sterke Klepp som hindret Ørn J19 å gå til finalen. Det er en revansjesugen gjeng som kommer til å kjempe for gull i denne turneringen i 2019. Med enda mer Toppserieerfaring i laget enn i fjor – så virker laget hakket sterkere enn 2018-utgaven – så det er lov å ha forventninger til laget. Drømmen er kongepokal – og drømmen lever!

Men – kampene skal spilles – og vinnes – og neste stopp er 2. runde – og en spilles torsdag 20.6 kl 1800 på Koteng Arena – og der møter J19 gjengen Træff fra Moldetraktene. Det blir forhåpentligvis en underholdende kamp – så oppfordrer alle til å møte opp og heie de unge ørnene fram.

NM 3. runde A-lag: Trondheims-Ørn – Fløya, Koteng Arena, onsdag 31. juli kl 1800.

NM 2. runde J19: Trondheims-Ørn – Træff, Koteng Arena, torsdag 20. juni  kl 1800.