Erfaren assistenttrener til Ørn

Fra Levanger og OBOS til Ørn og Toppserie

Sist oppdatert: 14. mar 2019 Skrevet av: trondheimsorn

 

Paul Helge Sagøy (44) er ansatt som Steinar Leins høyre hånd i Trondheims-Ørn. Den engasjerte nordtrønderen har tidligere vært trener for Levanger FK, Vuku IL og trønderske kretslag. Han starter i jobben umiddelbart.

– Jeg gleder meg til å jobbe tett med Steinar og bidra til å utvikle en av landets mest lovende spillergrupper. En ekstra rosin er gjensynet med talentfulle spillere som jeg tidligere har hatt gleden av å trene på trønderske kretslag, sier Sagøy.

I 2018 var Sagøy assistenttrener for Levanger i OBOS-ligaen. Denne vinteren har han mottatt trenertilbud fra både Levanger FK og Verdal IL, men valget falt på Ørn og Toppserien. Ekstra fotballinteresserte vil kanskje huske Sagøy som trener for Vuku i 2015, da de møtte Rosenborg i 1. runde i cupen og tapte kun 0-3. Som spiller var han en offensiv og målfarlig midtbanespiller i bl.a. Kolstad, Steinkjer og Levanger.

– En meget god nyhet for Ørn. Paul Helge fyller en sentral rolle i trenerteamet vårt og tar med seg energi og erfaring som vil være svært verdifull for den unge stallen vår, sier sportslig leder Tarjei Smågesjø i Trondheims-Ørn.