Fra VM i Frankrike med Norge til Trondheims-Ørn!

Sist oppdatert: 11. jun 2019 Skrevet av: trondheimsorn

 

Trondheims-Ørn styrker sitt støtteapparat gjennom å ansette Gunnvor Halmøy som fysisk trener fra 15. juli 2019.  Halmøy er en av de mest kompetente og erfarne innen sitt fagfelt i Norge – og det er en svært solid signering Ørn gjør ved å ansette henne. Hun er en anerkjent fagperson i idrettsnorge – og er i skrivende stund med det norske landslaget i VM i Frankrike der hun fungerer som fysioterapeut. Det skal hun fortsette med – selv om hun nå blir tilknyttet Trondheims-Ørn. Halmøy har erfaring som fysioterapeut på toppnivå innen fotball i Toppserien, Eliteserien, på yngres landslag – og A-landslag kvinner.

I tillegg til dette er hun ansatt i Olympiatoppen – en stilling hun også fortsetter i videre, samtidig som hun tar fatt på oppgavene i Ørn. Trondheims-Ørn har i dag et utstrakt samarbeid med Olympiatoppen sammen med Strinda videregående – og vi håper at denne ansettelsen blir med på å forsterke og videreutvikle det gode samarbeidet vi allerede har.

Halmøy går inn i støtteapparatet til Ørn som inneholder hovedtrener, assistenttrener, keepertrener, toppspillerutvikler, fysisk/medisinsk koordinator og nå også fysisk trener fra 15. juli. Det nærmer seg også ansettelse av utviklingssjef i klubben, noe som vil komplettere klubbens apparat ytterligere.

Gunvor Halmøy

– Det er utrolig spennende å få Gunnvor Halmøy på plass i klubben. Hun besitter en kompetanse og erfaring som vi vil dra nytte av på vår vei videre, sier hovedtrener Steinar Lein. – Vi er i ferd med å profesjonalisere flere ledd i klubben og laget, vi tar steg hver uke og måned som går – men vi er helt avhengig av å henge med i utviklingen på den fysiske biten av treningen. Det går på å være oppdatert på metodikk, ha kontroll på restitusjon og belastning – i det hele tatt være nøye – også på detaljer som vi ser skiller de beste fra de nest beste – og her vil blant annet kompetansen Halmøy har, bidra til dette – avslutter Lein.

Vi gleder oss til hun er på plass – og ønsker Gunnvor Halmøy velkommen til Trondheims-Ørn!

Steinar Lein , Foto: Astrid M. Nordhaug