God jul og takk for i år!

God jul fra Trondheims-Ørn

Sist oppdatert: 23. des 2018 Skrevet av: trondheimsorn

 

Takk for i år – vi teller ned til 2019!  

Det nærmer seg slutten på 2018 – og det er tid for å roe ned og nyte julen og samvær med sine nærmeste. For oss i Trondheims-Ørn er det også å viktig å ta vare på de øyeblikkene som betyr noe utenfor banen – i oppladingen til det som blir et svært spennende år.

Det er mye så se fram til i 2019. Vi har fått på plass et flott stadion, med fasiliteter som holder toppnivå uansett hva du sammenligner med. Det skal vi utnytte, leve med og bruke – sammen med alle støttespillerne og supporterne som har ventet lenge på at Ørn skulle få sitt eget hjem.

Denne siste uken før jul i 2018 ble de siste restene av de gamle brakkene fjernet. Brakker som har levd med oss siden tiden på Rosenborgbanen på 80-tallet, og som på noen måter symboliserte hvor vi sto. 35 meter bortenfor der disse var plassert, står nå noe helt annet – og som symboliserer vår fremtid. 2019 nærmer seg. Vi får ny hovedtrener i Steinar Lein, vi har fått et sted der vi skal skape vår kultur og vårt miljø, og jobben har så vidt startet. Nå er det bare å telle ned til mandag 7. januar, da starter vi opp igjen for fullt – med blanke ark – og bare muligheter!

 

 

Perioden vi har lagt bak oss etter sesongslutt har inneholdt en del spillerlogistikk. Resignering av avtaler, justering fra U til A, og nye på vei inn. En status på det sportslige er at vi i skrivende stund har 16 spillere i A-stallen klare for 2019. Målet er å ha samme antall i A-troppen som i fjor: 20 spillere i A-stallen. Det vil vi nå rett over nyttår.

De som har forlenget sine kontrakter i det siste er Ina Vårhus, Julie Adserø, Elen Melhus og Ane Kristine Eggen. De som allerede var klare er Kristine Nøstmo, Jenny Østerås, Mali Næss, Malin Sunde, Rakel Engesvik, Emilie Bragstad, Elin Sørum, Cesilie Andreassen, Siw Døvle.

I tillegg er Sara Kanutte Fornes og Emilie Joramo løftet fra rekrutt til A-stallen fra og med 01.01.19. Ny inn fra Grand Bodø er en gammel kjenning: Maiken Bakke har signert – og er igjen å se i gult og blått fra nyåret. Velkommen tilbake til Maiken! En komplett stall er under oppføring – det kommer oppdateringer så snart de siste brikkene faller på plass over nyttår.

Nå tar vi en velfortjent ferie – og ønsker alle våre sponsorer, samarbeidspartnere, supportere og alle andre med et stort Ørn-hjerte en riktig