Klare for Lyn!

Teambuilding i Dragvollskogen ga inspirasjon og et positivt avbrekk i hverdagen!

Sist oppdatert: 13. sep 2019 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Trondheims-Ørn går inn i sesongens viktigste periode. De viktige kampene kommer på løpende bånd, og det er om å gjøre å holde fokus på de riktige tingene i denne avgjørende fasen av sesongen. Underveis i en sesong kommer det alltid overraskelser – og i høst har de blant annet kommet som skader på sentrale spillere – som har gjort kabalen noe mer utfordrende for hovedtrener Steinar Lein. Han må klare seg uten Emilie Bragstad i verste fall ut sesongen, da hun er ute med tretthetsbrudd i foten. Malin Sunde er fortsatt skadet – og antagelig 4-5 uker unna å kunne stille på kamp igjen.

Det gir størst utfordringer på stopperplassen, og derfor ble Solfrid Vaagan Hofset hentet inn fra KIL/Hemne på overgangsvinduets siste dag. Det er nok litt tidlig å få se henne mot Lyn, men vi ser fram til å bli bedre kjent med det ambisiøse stoppertalentet som har vært på hospitering hos Ørn i en periode.

For å jobbe sammen som lag og utvikle laget – er det også viktig å gjøre aktiviteter utenfor fotballbanen – for å gjøre spillerne mer trygge på seg selv og hverandre. Mandagens trening ble derfor lagt ut i naturen. Turen til Dragvollskogen inneholdt rebusløp med gruppeoppgaver, utfordrende på kunnskap, praktisk gjennomføring og også logisk tenkning. Foran Lyn-kampen var det viktig å bryte opp og gjøre noe sosialt – og tiltaket bød på mye latter og glede i skogen!

Grillsjef Lein og nestkommanderende Koppen tok ansvar – og sørget for at alle i skogen fikk nok næring!

 

Blindtesting var moro! Ass.trener Paul Helge Sagøy var som vanlig blid – og en rettferdig dommer! Ikke alle traff blink her – men smaksløker og andre sanser ble utfordret!

 

Toppspillerutvikler Mads Pettersen oppsummerer rundt bålet.

Forberedelsene til Lyn-kampen har i så måte vært svært vellykket – og etter ei god treningsuke er Ørn-laget klar for match mot laget fra Oslo vest. Lyn rykket opp i Toppserien i fjor, og gjorde en god debutsesong i vår øverste divisjon – der de berget plassen og gikk da på sesong nr 2 med relativt stor optimisme. Det har gått opp og ned for Lyn som det har gjort for Ørn, og det skiller bare 1 poeng mellom de to lagene – foreløpig i favør Ørn. Ørn med mye bedre målforskjell gjør at Lyn nok føler presset foran oppgjøret på Koteng Arena. Lyn vinner sjelden på bortebane – Ørn vinner sjelden på hjemmebane – så alt tyder på en jevn kamp.

Oppgjøret i vår var en av årets beste kamper sett med Ørn-øyne – og det endte med en solid 3-0 seier på Kringsjå. Hjemmelaget er på sin side svært interessert i å legge Lyn bak seg – med litt mer komfortable fire poeng – enn dagens ene, så for Leins utvalgte er det en etterlengtet hjemmeseier i Toppserien som målet!

Kampen mot Lyn er lørdag 14.9 og kampstart er 15:00.