Ny viktig kamp mot Avaldsnes

Sist oppdatert: 23. aug 2018 Skrevet av: trondheimsorn

 

Nå venter Avaldsnes på Utleira Kunstgress, og både kaptein Cecilie Andreassen og Geir Arne Kristiansen er optimistiske før møtet.
Når Avaldsnes står på motsatt banehalvdel lørdag ettermiddag på Utleira Kunstgress er det også Geir Arne Kristianens tredje kamp som hovedtrener for Trondheims-Ørn – alt i løpet av en uke, og det heter vel alle gode ting er tre?
– Alle gode ting er tre, gjerne det, smiler Kristiansen før han fortsetter:
– Vi skal uansett fortsette å med den energien som har vært i gruppen de siste kampene nå og luke bort smårusk defensivt og score noen flere mål, så blir det seier.
Ny sekspoengskamp
Og det har vært en hektisk og innholdsrik start for Kristiansen fortsetter på lørdag med det som blir en ny viktig sekspoengskamp på kort tid.
– Alle kampene blir viktig fremover nå, med seier mot Avaldsnes får vi tre poeng på dem, og det blir viktig i seg selv, sier han og tror ikke midtukekampen mot Sandviken gir slitne ben, snarere tvert imot.
– Slik laget er nå ser det ut til å gi oss enda mer energi. Fotballkamper er det de ønsker å spille, så det handler om å restituere godt, så det tror jeg skal gå bra.
– Vi tar de på lagmoral
Tabellnabo Avaldsnes på niendeplass har like mange poeng og det er kun målforskjellen som skiller lagene. Kaptein Cecilie Andreassen tror mulighetene for tre poeng mot gjestene fra Haugesund absolutt er tilstede, og tror Ørn vil krige til seg sesongens femte seier.
– Hvis vi spiller slik vi har gjort mot Kolbotn og Sandviken og gjerne ett hakk opp spesielt en mot en og i avgjørende perioder kan vi absolutt slå de, sier hun før hun legger til:
– Avaldsnes er et lag som passer oss godt. Vi har en kjempegod lagmoral og spiller virkelig for hverandre, mens Avaldsnes mest spiller for seg selv. De henter importspillere som det virker som spiller for seg selv, og det bruker jeg som motivasjon. For det er mye morsommere å vinne som et lag kontra som individualister, så vi håper å ta de på krig og lagmoral.
– Kanskje ekstra viktig å få med seg noe mot tabellnaboen?
– Uten å legge for mye press på oss selv når vi ikke har gjort det når vi satte oss ned i vinter og planla, så begynner det å bli ganske viktig. Vi må være så ærlige å se nedover på tabellen.
Hvis Andreassen tar en kikk på tabellen ser hun Trondheims-Ørn har en luke på tre poeng ned til Lyn på kvalifiseringsplass. Samtidig er det kun to poeng opp til Stabæk på syvendeplass som er á poeng med Røa, mens Vålerenga kun er fire poeng foran der igjen med 22 poeng. Med andre ord er det utrolig jevnt i Toppserien i det høstsesongen begynner å ta form.
Møt opp på Utleira lørdag kl.15 for å heie frem Ørn til seier. Gratis inngang!

– Jørgen Ryggvik Karlsen