Ørn J19 slo Utleira – klare for kvartfinale i NM!

Målscorerne Christine G. Rismark og Emilie Bragstad fornøyde etter seieren mot Utleira

Sist oppdatert: 16. aug 2019 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Trondheims-Ørn J19 er videre i NM etter at Utleira ble slått 2-0 på Utleirabanen på torsdag. J19 laget var ganske spekket med Toppserierutine på midten – med både Bragstad og Joramo med fra start, og Elin Sørum kom inn i 2. omgang som erstatter for Bragstad. Flere øvrige fra A-troppen (Broholm, M. Olsen, Berg-Johansen) var med, så det var et meget sterkt lag Ørn mønstret i kveldssola på Utleira. Malin Sunde var syk og måtte stå over, og Laura Gashi var heller ikke med denne gang – så til neste runde vil laget antagelig være ytterligere forsterket.

Kampen mot Utleira var ganske kontrollert fra Ørn sin side, selv om det ikke ble mange mål. Med en tidlig 1-0 scoring av Emilie Bragstad etter bare 11 minutter var kampen på mange måter satt. Med relativt stort overtak i banespill ble det vanskelig for hjemmelaget å få til noe eget etablert spill. «Ruggi» i Ørnmålet hadde ikke en eneste redning i 1. omgang, og det var kun på dødball det kunne komme noe fra Utleira i den omgangen så det ut til.

Med kun 1-0 så lever allikevel kampen på sitt vis, men selv med noen halvsjanser til Utleira – så det aldri spesielt farlig ut for Ørn sin del. Ørn på sin side hadde kjempestore sjanser og burde ledet 3-0 – før det andre målet virkelig kom. Christine Rismark økte ledelsen i det 82. minutt, og spenningen var definitivt over.

Det var uansett godt kjempet av Utleira som sto i mot, men en kontrollert og greit gjennomført cupkamp av de unge ørnene – gjorde at vi nå ser fram til kvartfinale. Det stoppet i semifinale mot Klepp i fjor. Kan vi gå hele veien i år? Tiden vil vise – og vi gleder oss til trekningen – så får vi mobilisere og kjempe om den gjeveste pokalen i J19-klassen!