Ørn J19 til semifinale!

Denne suverene gjengen slo Lillestrøm J19 2-0 og er et skritt nærmere en cupfinale!

Sist oppdatert: 20. sep 2019 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Ørn J19 skal møte Vålerenga i semifinale i NM J19 etter å ha slått LSK Kvinner J19 på Koteng Arena på torsdag! Det var en helt overlegen gjeng unge ørner som aldri lot det være et fnugg av tvil om avansement. 2-0 mot et solid Lillestrøm står det respekt av, og det er bare å glede seg til fortsettelsen!

Målene ble scoret av Sara Fornes etter bare 13 minutter, og Laura Gashi etter 70 minutter. Det viste seg at var nok til å sende de gule og svarte hjem til Romerike med tom poengbagasje. En deilig revansj for klubben – etter det triste 0-3 tapet i Toppserien dagen i forveien. Et meget pent plaster på såret – så nå er det opp til A-laget å følge opp de yngste ørnene – og sørge for å slå LSK Kvinner i semifinalen i cupen den 26. oktober kl 1300 på Koteng Arena.

Også i fjor gikk J19-laget til semifinale, den gangen ble det stopp borte mot et meget solid Klepp. Denne gangen er det Vålerenga som er siste hinder før en eventuell finale i Oslo fredag 22. november. Kampen går borte i Oslo, og er berammet til 24. oktober. Det er kun 2 dager før A-lagets semifinale, det kan by på utfordringer med tanke på at flere J19 spillere er aktuelle også på A-laget.

Bare å glede seg – nå har vi minst en cupfinale i sikte!

Kampfakta:

Kvartfinale NMJ19, Trondheims-Ørn – LSK Kvinner 2-0 (1-0)

Rulyte – T. Olsen – Skorge – Broholm – Minde – Inauen – Gashi – Lein – Fornes – Berg-Johansen – Sobczyk