To storheter møtes – Ørn mot LSK i dag kl 17:30!

Bli med å fyll opp tribunen! Ditt oppmøte teller på lørdag!

Sist oppdatert: 18. sep 2019 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Onsdag 18.9 kl 1730 møtes to storheter på Koteng Arena. Trondheims-Ørn ønsker LSK Kvinner velkommen til kamp, og det er med spenning i begge ender av tabellen dette oppgjøret må følges nøye med på. For LSK er det snakk om å skape seg en komfortabel luke ned til Sandviken, Vålerenga og Klepp – mens for Ørn er det snakk å skape en tilsvarende luke ned til Lyn på kvalifiseringsplassen.

Det er mange poenger i dagens oppgjør. Det er klubben med flest seriemesterskap (Ørn har 7) historisk sett, som møter klubben som kan komme ajour med gull i år (LSK har 6 per nå). Det er derfor to klubber med to ulike utgangspunkt – og som har to helt ulike ståsteder i Toppserien anno 2019. Det er serielederen, den regjerende mesteren mot en gammel storhet i Ørn, som er i ferd med å se fremover – og som satser hardt på å kunne konkurrere med LSK og de andre topplagene i Toppserien i de kommende årene.

Per i dag er det mange plasser mellom disse to på tabellen, men oppgjørene i Toppserien har vært jevne. Ørn slo ut blant annet Sandviken i cupen – et lag som har vært sølvjagende i hele år, og kampene mot de andre topplagene har bydd på spenning – små marginer har skilt lagene så og si hver gang. Det er med andre ord håp om en jevn og spennende kamp, der utfallet ikke er gitt på forhånd.

Merk kampstarten: Klokken 17:30.

Billetter får du kjøpt her: https://trondheims-orn.ticketco.events/no/nb/e/trondheimsoern__lsk_kvinner_toppseriens_10_runde

Troppen til LSK-kampen: Nøstmo, Næss, Vårhus, Olsvik, M. Olsen, Andreassen, Sørum, Melhus, Joramo, Gashi, Clausen, Østerås, Engesvik, Adserø, Fornes, Bakke, Broholm, Berg-Johansen.