Trondheims-Ørn søker utviklingssjef

Sist oppdatert: 22. mai 2019 Skrevet av: trondheimsorn

 

Til å lede arbeidet med utvikling av toppspillere i Midt-Norge skal vi ansette en utviklingssjef i nyopprettet stilling. Dette er en 100 % stilling med arbeidssted på Ørn Arena i Trondheim.

Å utvikle lokale talenter til elitespillere er helt nødvendig for at Trondheims-Ørn skal lykkes med våre mål. Vi er ikke i posisjon til å bygge stallen gjennom kjøp av spillere og ønsker derfor å være ledende i Norge på spillerutvikling. Dette er vi allerede godt i gang med – vinteren 2019 har Trondheims-Ørn 10 spillere på yngre landslag.

Vi søker en målrettet person med kunnskap, nettverk og energi til å skape gode utviklingsmiljøer. Du er strukturert, lagspiller og god med mennesker. Du har trolig bakgrunn som fotballtrener med B-lisens som minimum. Du har pedagogisk utdanning og/eller erfaring.

Ansvar for utviklingsstrategier
Som utviklingssjef vil du ha ansvar for utviklingsstrategier både innad i Trondheims-Ørn og ute mot lokale miljøer. Du vil ha ansvar for nye tiltak og sørge for at disse blir gjennomført i tråd med Ørns verdier, bl.a. bidra til godt samarbeid med krets om å utvikle tiltak sammen. Du vil også ha ansvar for kommersielle spillerutviklingstiltak i klubbens regi.

Vi tilbyr en synlig og attraktiv rolle i norsk toppfotball med store muligheter til å styrke både Trondheims-Ørn og kvinnefotballen i Midt-Norge. I Ørn blir du del av et engasjert arbeidsmiljø med ambisiøse og trivelige kolleger.

Dine arbeidsoppgaver

 • Legge til rette for utvikling av lokale toppspillere
 • Kontaktperson mot forbund, krets, serieforening i saker som angår utviklingstiltak
 • Kontaktperson for samarbeidet med klubbene i vår region
 • Skolesamarbeid, spesielt videregående skole
 • Utvikle og drifte kommersielle utviklingstiltak
 • Administrative oppgaver

Kvalifikasjoner

 • Trenerutdanning på minimum UEFA B-nivå
 • Pedagogisk utdanning eller tilsvarende erfaring
 • Ønskelig med trenererfaring fra høyt regionalt/nasjonalt nivå
 • Bredt nettverk innenfor fotball, både lokalt og nasjonalt
 • Kunnskap om og gode resultater innen talentutvikling

Betingelser
Trondheims-Ørn tilbyr konkurransedyktige betingelser. Dette er en 100 % stilling, men deltid kan vurderes etter avtale. Stillingen innebærer noe reisevirksomhet og kvelds- og helgearbeid. Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Skriftlig søknad med CV og referanser sendes innen 24. mai 2019 til:

Ragnar Slettestøl
Styreleder SK Trondheims-Ørn
E-post: rasle@ntebb.no

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med styreleder Ragnar Slettestøl på tlf 926 46 576 eller sportslig leder Tarjei Smågesjø på tlf 413 55 235.

Om Trondheims-Ørn
Med 8 cupmesterskap og 7 seriemesterskap er Trondheims-Ørn Norges mestvinnende fotballklubb for kvinner. Vi startet med kvinnefotball i 1972 og har fortsatt rekorden med flest seriegull, flest cupmesterskap og flest cupfinaler. Trondheims-Ørn har vært Norges ledende fotballklubb og har store ambisjoner om å spille oss tilbake til toppen.

Foto: The Foto Fairy