Poengdeling mot Lyn!

Sist oppdatert: 14. sep 2019 Skrevet av: Torgrim Olsen

 

Trondheims-Ørn og Lyn delte poengene på Koteng Arena lørdag. To lag som kjemper for å unngå den utsatte kvalifiseringsplassen må finne seg i å leve i spenning enda noen kamper til. Tabellnaboene for øvrig, Arna/Bjørnar og Kolbotn – tapte begge sine kamper i dag, så det tetter seg til rundt midten og nedover på tabellen etter den 16. serierunden

Første omgang er uten de helt store sjansene til noen av lagene – og det blir mye midtbanedueller hvor hjemmelaget blir spilt lave av et godt organisert Lyn. Etter 23 minutter kommer derimot Laura Gashi seg fri på høyrekanten, passerer sin oppasser – og får lagt et strøkent innlegg som Marit Clausen header vakkert i mål. Et strålende angrep som kommer i en ganske god Lyn-periode, så det er en solid nedtur for gjestene, og motsatt for vertskapet som har 100% uttelling på målsjansene sine på dette tidspunktet.

Så skjer det som altfor ofte skjer. Mål følger mål, og to minutter senere er Lyn frampå og Runa Lillegård er den som gir gjestene utligning og stor jubel til de mange tilreisende tilskuerne fra Lyn som holdt god stemning kampen gjennom.

Det står 1-1 til pause, og lagene er nok brukbart fornøyde totalt sett med det. Ingen stor prestasjon av Ørn – og som tidligere nevnt – spilt lave, skaper lite fremover og må sånn sett være fornøyde med 1-1 etter 45 minutter. Lyn har en ball til i nettet, men den blir korrekt avblåst – observant linjedommer ser Lyn-spilleren som krysser ballbanen og er delaktig i spillet i det skuddet går, spiller som kommer fra offsideposisjon forstyrrer keeper nok til at det kan blåses – og det står fortsatt 1-1.

Andre omgang er også forholdsvis jevn – og med veldig få store sjanser til noen av lagene. Ørn kommer ikke i gang med godt etablert angrepsspill og det blir en sjansefattig kamp. Kampen ebber ut i 1-1. Poengdeling etter en ikke spesielt god kamp fra hjemmelaget, men det man sitter igjen med en følelse at dette kunne bikket begge veier – og at det er helt greit å sitte igjen med et poeng. Nå venter LSK Kvinner på onsdag 18.9 kl 1730!

Kampfakta:

Koteng Arana, lørdag 14.9 kl 15:00

Tilskuere: 208

Ørn: Nøstmo – M. Olsen – Vårhus – Næss – Olsvik – Andreassen – Joramo – Sørum – Melhus – Gashi (Fornes 88. min) – Clausen (Berg-Johansen 88 min).